Monday, May 2, 2011




Hi ,
Okee thanks laa comment mcm itu sekali . kau nie mcm da good good jeaa kan na comment gmba aku mcm uh and kau boleh sound mmbe aku plak ea ckp photography jalanan laa knon . Wehh kepala bapak kau laa jantan siall . Kau uhh bawah aku jea laa braderr . Kau siapa na sound2 kteorg mcm uh . ehh agak2 laa dodol . pergi cermin dulu muka kau yg mcm kena ggit nan #babi uh . Fuhhhhh sedap nyeee la haii mulut kau uh eak . aku sabar jee nan kau . #Nasib laa kan aku da block kau trus . tad laa muka kau myemak jeaa kt cmment gmba aku. heyy wtf ! laa bhaii#Huuhhhhh nasib naik la kan aku nie tak zalim mcm org lain . and nasib baik la kan aku da block kau . if kau ad kt friend list aku , eeuuwww buat myemak laaa . sakit mata mak dbuat nye laa . ish ishhh kau nie eak ?kau nie tada adab laa wehh . umur bawah aku . aku bukan cakap belagak la kan tapi da mmg benar yang kau uh tak menghormati org tua ororg yg ats dr kau . kau okt sedap mulut kau jeaa hembus . huhh sabar jea la kan (:

1 comment:

Tqa said...

Serius cakap. U boleh jadik model. Body lawa and pandai pose. Tak nak jadik model pun, jadi stewardess je la. hehe